TerMs anD CoNdiTIons

1. Booking dibenarkan selama 48 jam sahaja(2 hari je lah)..huhu..klu nak booking lame,leh sms Rini.
2. Pesanan melalui shoutbox takkan diterima,sms dan email sahaja yang akan dilayan:O
3.Harga blom lagi termasuk kos pos:(
4.Sila tambah RM6 utk pos laju,RM4.50 utk pos ekspress.
5.Barang akan dipos apabila bayaran diterima:)

PENTING!!!

Utk nk tgk gambar lagi jelas klik kAt gambar tu ye:)
semua baju adalah bundle gred A from Japan, harga fix n akan dikekalkan di bawah RM25 sampai bile2..Dress masih cantik n up to date:)Harga mengikut condition baju:)RM25 adalah paling mahal dan bjunye paling uke..
Powered by Blogger.

Followers

About Me

My photo
a wife to a handsome hubby,a mother to 2 cute boys,a teacher to naughty pupils..love all of u:) BUSINESS: BERDAFTAR NGAN SSM (RA0018156-X)

nak tanye?nak iklan?silakan ye:)

RSS

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

UnTuK oRDeR:
PHONE NUMBER: 0175944877 (farini)
EMAIL: fadzrinifathi@rocketmail.com


NEW LONG DRESS UPDATE!!

Kali ni long dress plak..ala2 dress vintage gitu..labuh trus tau..tak yah sluar2 dah..yang nii harga lebih la RM15..Huhu..coz yg ni guni lain:)tapi mmg tak nyesal beli coz mane nak dpt harga cam ni?murah2 giler..best tau,dpt murah,baru lak tu:)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comments:

noornazuha said...

mcm nak order yag long sleeves tu tapi takot pendek la sbb saya tinggi.hehe

Post a Comment